Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Mall Delivery Line Srl.
Membru Gratuit
3 stars: Normal 3.57 din 28 pareri
Centura pentru slabit
70 lei
Brand
0182
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Centura pentru slabit

Centura foloseste o descoperire tehnologica uimitoare.
Stimulul mecanic oscilant cu viteza mare produce o actiune reflexa de extensie care duce la contractii musculare rapide si intense cam de 30-50 de ori pe secunda. Muschii contractati ard grasimea pentru energie si pe masura ce corpul o preia din celule, ele devin mai mici si te fac sa fi mai slab!

Sistemul este bazat pe tehnologia cu vibratii folosita de decenii de savantii rusi pentru antrenarea atletilor olimpici.
Intr-un raport al Jurnalului international de Stiinte Sportive un studiu arata ca exercitiile cu greutati combinate cu vibratii de frecventa joasa pot fi de trei ori mai eficiente decat exercitiile singure.

E demonstrat ca tehnologia vibratiilor tripleaza efectul exercitiului! In cateva minute pe zi vei trece de la greoi la suplu de la moale la ferm si de la masiv la zvelt, totul fara nici un efort. Ai parte si de un masaj relaxant.

Centura e perfecta pentru relaxare dupa o zi grea la munca... si alina durerile muschilor obositi. Descompune si nodulii de celulita ajutand corpul sa-i elimine. Vei scapa de celulita imediat.

Principalele functii ale centurii:
- ajuta la imbunatatirea circulatiei, regenerarea celulelor pielii, eliminarea oboselii si durerii musculare, face pielea mai fina si mai elastica
- elimina surplusul de grasime de pe abdomen,coapse si solduri
- duce la disparitia vergeturilor si striatiilor de pe abdomenul tinerelor mamici dupa nastere
- ajuta la obtinerea unor sani fermi si puternici

Alimentare: centura se alimenteaza de la un transformator de 12V.
Doua moduri de functionare: slab si puternic
Lungime: 130 cm
Pachetul contine: centura, alimentator.
Din Gura in Gura