Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Mall Delivery Line Srl.
Membru Gratuit
3 stars: Normal 3.57 din 28 pareri
Incalzitor biberoane Reer Ecostar Turbo Home + Car 3514
239 lei
Brand
0963
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Incalzitor biberoane Reer Ecostar Turbo Home + Car 3514

In numai 3 minute acasa sau 8 minute in masina, biberoanele cu mancare vor fi incalzite la temperatura optima. Timpii de asteptare mari pentru incalzirea alimentelelor pentru copii au luat sfarsit iar plansetele de nerabdare ale micutilor devin o raritate!

Incalzitorul ECOSTAR Turbo Auto+Home este cel mai rapid de pe piata! In numai 3 minute puteti avea acasa mancarea bebelusului la temperatura optima. Datorita adaptorului la 12V inclus, puteti deasemenea incalzi in masina in maxim 8 minute. Aceasta se datoreaza tehnologiei patentate cu abur, fara substante chimice sau microunde. Aparatul poate incalzi nu numai biberoanele normale, dar si pe cele cu gura larga sau sticlele de mancare cu diametrul pana la 70 mm.

Cu ajutorul scalei auto-explicative continue, fara trepte termostatice, puteti programa foarte usor temperatura optima de incalzire. In timpul incalzirii, datorita tehnologiei avansate de incalzire, vitaminele si substantele nutritive esentiale din mancare nu se pierd. Cand temperatura optima este atinsa, continutul alimentelor pentru copii va fi mentinut uniform cald. VDE, GS si EMC au examinat si au aprobat ca, datorita tehnologiei de incalzire PTC, acest dispozitiv este protejat la supraincalzire si nu se poate arde. Se livreaza cu un suport foarte practic pentru apucat sticlele si cu un inel de blocare aburi, cu cupa de masurare a cantitatii de apa. Produs de calitate fabricat in Germania.

Caracteristici:
- Cel mai rapid incalzitor de pe piata!
- Tehnologia moderna cu abur asigura o incalzire rapida si uniforma, fara substante chimice sau microunde, in conditii de siguranta si eficienta energetica;
- Termostat reglabil cu scara continua intuitiva;
- Incalzirea mancarii pentru copii acasa in 3 minute si in masina in 8 minute;
- Potrivit pentru biberoane normale, sticle si borcane cu gat larg cu diametru pana la 70 mm;
- Pregatirea atenta a alimentelor - se pastreaza vitaminele si substantele nutritive;
- Mic si usor de folosit;
- Oprire automata a incalzirii dupa atingerea temperaturii dorite;
- Arderea si supraincalzirea imposibile;
- Certificat de calitate germana - au fost testate toate materialele sa nu contina substante nocive, in conformitate cu standardul european ROHS VDE, GS si EMC;
- Inel de blocare aburi, cu cupa de masurare integrata;
- Se livreaza cu un suport foarte practic pentru apucat sticlele si adaptor auto 12V;
- Derulator pentru cablu de alimentare;
- Culoare: alb cu albastru
- Fabricat in Germania
Din Gura in Gura