Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Mall Delivery Line Srl.
Membru Gratuit
3 stars: Normal 3.57 din 28 pareri
Sauna faciala Laica MD6062
125 lei
Brand
1245
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Sauna faciala Laica MD6062  are dubla functie: sauna faciala si inhalator

Sauna faciala:
- sauna faciala Laica MD6062, profitand de actiunea benefica a aburilor, permite o curatare profunda si precisa a fetei inlaturand impuritatile si punctele negre. Pielea reimprospatata si hidratata va fi reintinerita si mai luminoasa.
- sauna faciala Laica este ideala pentru utilizarea acasa, pentru a inlatura machiajul in profunzime, deschiderea porilor pielii si pentru facilitarea bronzarii evitand uscarea pielii.
- sauna faciala Laica MD6062 va ajuta sa curatati in profunzime tenul si sa scapati de acnee si de puncte negre. Sedintele regulate de sauna pentru fata au rolul de a deschide porii blocati de la nivelul tenului, de a rehidrata pielea fetei, de a stimula circulatia sangvina si de a indeparta celulele moarte.
- sauna faciala poate fi efectuata si cu infuzie de ceai sau cu diferite uleiuri eterice.
- Laica MD6062 se alimenteaza la priza.

Inhalator:
- pe langa conul facial pentru inhalare prin gura, Laica Md6062 este dotata si cu o masca speciala pentru inhalarea prin nas.
- in cazul expunerii la temperaturi reci, membranele mucoasei devin mai uscate. Utilizand aparatul Laica mucoasele se umezesc astfel incat isi pot indeplini functia cat mai bine - accea de a curata aerul pe care in respiram.

Pachetul contine:
- unitate principala (cu intrerupator, indicator luminos si bazin pt. apa)
- con facial, inhalator
- dozator
- manual de utilizare in lb. romana
- certificat de garantie de 2 ani
Din Gura in Gura